Σεισμοσ Καστορια : ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 4,9 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ... - Δυνατός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη στην καστοριά και ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή.

Σεισμοσ Καστορια : ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 4,9 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ... - Δυνατός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη στην καστοριά και ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή.. Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Σεισμός έντασης 3,8 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά νωρίς το πρωί. Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά. Η καστοριά είναι πόλη της μακεδονίας, έδρα του δήμου καστοριάς και πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας καστοριάς στην δυτική μακεδονία. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 19 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς σε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της καστοριάς, αλλά και στις γύρω περιοχές. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα. Σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ κοντά στην καστοριά. Ανησύχησαν οι κάτοικοι της καστοριάς από σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του βορειοδυτικά της αθήνας και 17 χμ. .σεισμοσ σεισμοσ εντοπιζεται σεισμοσ εστιακο βαθοσ σεισμοσ καστορια σεισμοσ μακεδονια σεισμοσ πριν λιγο σεισμοσ σημερα σεισμοσ τωρα.

Σεισμός στην Καστοριά: Τι λένε οι σεισμολόγοι για τις ...
Σεισμός στην Καστοριά: Τι λένε οι σεισμολόγοι για τις ... from www.dikaiologitika.gr
Ο σεισμός είχε επίκεντρο 24 χιλιόμετρα δυτικά/νοτιοδυτικά της καστοριάς. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Ο σεισμός καταγράφηκε στις 09:12. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 38 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε και την καστοριά, το απόγευμα της τετάρτης. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της καστοριάς, αλλά και στις γύρω περιοχές. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά. Δυτικά της καστοριάς και εστιακό βάθος 5 χλμ.

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στην καστοριά.

Εντονη σεισμική δραστηριότητα από τις πρωινές ώρες στην καστοριά. Δυτικά της καστοριάς της τάξης των 4,9 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής (1/11), η οποία «ταρακούνησε» την καστοριά. Ακολουθήστε τις ειδήσεις του eretikos.gr στο google news. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της καστοριάς, αλλά και στις γύρω περιοχές. Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά. Η καστοριά είναι πόλη της μακεδονίας, έδρα του δήμου καστοριάς και πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας καστοριάς στην δυτική μακεδονία. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ταρακουνήθηκε η καστοριά και διάφορες περιοχές της δυτικής μακεδονίας. Σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ κοντά στην καστοριά.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο 24 χιλιόμετρα δυτικά/νοτιοδυτικά της καστοριάς. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά. .σεισμοσ σεισμοσ εντοπιζεται σεισμοσ εστιακο βαθοσ σεισμοσ καστορια σεισμοσ μακεδονια σεισμοσ πριν λιγο σεισμοσ σημερα σεισμοσ τωρα. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης.

Σεισμός στα Γρεβενά: 6,6 Ρίχτερ - 13 Μαΐου 1995 (εικόνες ...
Σεισμός στα Γρεβενά: 6,6 Ρίχτερ - 13 Μαΐου 1995 (εικόνες ... from www.star-fm.gr
Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,7 ρίχτερ. Δυνατός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη στην καστοριά και ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή. Εντονη σεισμική δραστηριότητα από τις πρωινές ώρες στην καστοριά. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Όπως ενημερωθήκαμε από τις τοπικές αρχές, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής (1/11), η οποία «ταρακούνησε» την καστοριά. Ο σεισμός έγινε αισθητός τόσο στην πόλη της καστοριάς όσο και σε άλλες πόλεις. Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του eretikos.gr στο google news.

Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της βόρειας ελλάδας και. Τετάρτη, 12 μαΐου 2021 01:16. Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον σεισμό στα ελληνοαλαβανικά σύνορα. Σεισμός έντασης 3,8 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά νωρίς το πρωί. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής (1/11), η οποία «ταρακούνησε» την καστοριά. Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,7 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 r σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 00:31, με το επίκεντρο να εντοπίζεται έξω από την πόλη της καστοριάς και σε απόσταση 44 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην καστοριά και πιο συγκεκριμένα 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της λίμνης ορεστιάδας. Επιμελεια pagenews team 01.11.2019 | 08 σεισμός τώρα: Όπως ενημερωθήκαμε από τις τοπικές αρχές, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ κοντά στην καστοριά. Σεισμός έντασης 3,8 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά νωρίς το πρωί. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το. Ανησύχησαν οι κάτοικοι της καστοριάς από σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του βορειοδυτικά της αθήνας και 17 χμ. Ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Καστοριά: «Μπλόκο» της αστυνομίας σε 61 κιλά χασίς
Καστοριά: «Μπλόκο» της αστυνομίας σε 61 κιλά χασίς from www.newsit.gr
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 38 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς. Το άρθρο σεισμοσ τωρα καστορια εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online. Εντονη σεισμική δραστηριότητα από τις πρωινές ώρες στην καστοριά. Μπορείτε να μας δώσετε περισοτερα στοιχεία για τους σεισμούς στην περιοχή μας. Σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (00:31), σήμερα τετάρτη το επίκεντρο του σεισμού καταγράφεται στο χωριό πτεριά του δήμου καστοριάς. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της βόρειας ελλάδας και. Ακολουθήστε τις ειδήσεις του eretikos.gr στο google news.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της καστοριάς, αλλά και στις γύρω περιοχές.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της βόρειας ελλάδας και. Σεισμός έντασης 3,8 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά νωρίς το πρωί. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 r σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 00:31, με το επίκεντρο να εντοπίζεται έξω από την πόλη της καστοριάς και σε απόσταση 44 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της. Σύμφωνα με την εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 ρίχτερ και κατεγράφη στις 17:21, με. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,7 ρίχτερ. Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην καστοριά και πιο συγκεκριμένα 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της λίμνης ορεστιάδας. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε και την καστοριά, το απόγευμα της τετάρτης. .σεισμοσ σεισμοσ εντοπιζεται σεισμοσ εστιακο βαθοσ σεισμοσ καστορια σεισμοσ μακεδονια σεισμοσ πριν λιγο σεισμοσ σημερα σεισμοσ τωρα. Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Επιμελεια pagenews team 01.11.2019 | 08 σεισμός τώρα: Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στην καστοριά. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ταρακουνήθηκε η καστοριά και διάφορες περιοχές της δυτικής μακεδονίας.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook